Pazar Yerini Anlatan Bir Kompozisyon Yazınız

Pazar Yerini Anlatan Bir Kompozisyon Yazınız

Pazar yeri çok kalabalık olur  ve aslında yaşamın daha canlı geçtiğinin de göstergesidir pazar yerleri . İnsanlar dışarıda almak istedikleri şeyleri araştırır ve en iyisini ve en uygun fiyatlı olan gereksinimlerini almaya gayret gösterirler . Pazar yeri denince akla ilk olarak meyve ve sebze tezgahlarının konulduğu , satıcıların ürünlerini satabilmek için , müşterileri memnun etmek için  seslerini yükselterek mallarının iyi olduğunu kanıtlamaya çalıştıkları yerlerdir pazar yerler gelir .

İnsan pazara gidince kendini mutlu hisseder bence . Tabi kimi insanlar için sıkıcı olsa da toplumun geneli olarak pazardan alışveriş yapmaya istekliyizdir . İnsanın pazara gitme nedeni gereksinimlerini giderme duygusundan kaynaklanır . Pazar yeri denince akla gelen şeyler şunlardır : Renkli renkli sebze ve meyveler , kimi yerlerde renkli renkli kıyafetler , farklı insanlar , insanların birbiri ile iletişim şekilleri gibi şeyler akla gelir .  Aslında pazar yerleri yaşamın devam ettiğinin canlı göstergesidir . Pazar yerine şöyle dışarıdan bakıldığında kalabalık insanları görürüz . Herkes bir ihtiyacını alma peşine düşmüştür . Her insanın ihtiyacı ve istekleri farklı olduğu için bunları da pazarda satılan ürünlerden de karşılarlar . 


Pazar yerinde satıların ve müşterilerin sesleri bazen birbirine karışır ve söylenilen şeyleri bile anlamayabilirsiniz . Çünkü pazar yerleri düğün yerleri gibidir aslında .

6 yorum:

Deneme