Nasıl Bir Çevrede Ve Sosyal Ortamda Yaşamak İstersiniz ?

Nasıl Bir Çevrede Ve Sosyal Ortamda Yaşamak İstersiniz ?

Her insanın yaşamak istediği , bir çevre vardır . Çünkü her insanın aile yapısı, değerleri , örf ve adetleri farklıdır . Ben şöyle bir sosyal çevrede yaşamak isterdim : İnsanların bir birlerinin başarılarına sevineceği bir çevrede olmak isterdim . Yüzüne gülüp arkadan iş çevirmeyen yakın akrabalarım olmasını ve onlara gelip gitmeyi çok severdim ve isterdim . Arkadaşlarımın gerçekten iyi arkadaş olduğu bir çevrede yaşamak sanırım dünyanın en güzel duygusu ve yaşama sevinci olurdu benim için .

Herkesin bir işle uğraştığı , kimsenin boş durmadığı bir çevrede yaşamak isterdim . İnsanların malınıza , mülkünüze göre değer vermediği bir çevrem olsun isterdim . Sadece beni ben olduğum için sevmelerini isterdim . Ailemin beni hiç kimse ile kıyaslamadığı , çevremizin beni hiç kimse ile kıyaslamadığı bir çevrede yaşamak isterdim . Fakir olduğum için kimsenin beni küçümsemediği bir çevrede yaşamak isterdim . İnsanların hoşgörülü oduğu , şefkatli olduğu ,  sahte olmadığı bir çevrede yaşamak isterdim .


Sağlıklı ilişkilerin kurulduğu , samimi komşuluk ilişkilerinin kurulduğu güven temelli bir çevrede yaşamak beni daha da güçlendirirdi ve daha da mutlu kılardı . Hepinizin istediği bir çevrede yaşamanız dileği ile kalın umut ile .

1 yorum:

  1. çok iyi bir site teşekkür ederim ödevim için çok yardımcı oldu

    YanıtlaSil

Deneme