Siyasette Yaşlı Biri Daha İyidir Konulu Münazara Yazınız .


Siyasette Yaşlı Biri Daha İyidir Konulu Münazara Yazınız .

Ülkemizdeki gündemi takip etmek , ülkemizde neler olup bittiği hakkında bilgi sahip olmak hepimizin görevidir . Birey olarak demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkarak her zaman siyasette yer almalıyız . Siyasette yaşlı birinin olması daha iyidir . Çünkü yaş olarak daha ileride olan kişiler daha deneyimli , daha bilgili olduğu için daha iyi işler yaparlar .

Deneyimli olan bu insanlar içinde olduğu partisinin geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yaparlar . Bu insanların ikna kabiliyetleri daha yüksek olur . Çünkü yılların verdiği bir bilgi birikimi vardır onlarda . Seçmene nasıl yaklaşacağını daha iyi bilir . Bunun için de elinden gelen her türlü işi yapar . Bunun için siyasette her zaman yaşlıların olması daha iyidir . Deneyimli insanların siyasette aktif olması her zaman daha çok avantaj sağlar. Bilgili ve deneyimli olan bu insanlar bu bilgi ve birikimini partinin diğer üyelerine de aktarırlar . Partisi içindeki diğer gençlere de ne yapılması gerektiği hakkında  ya da ne yapılmaması gerektiği hakkında bilgi verirler .

 Böylece daha çok aktif çalışmış olurlar ve partileri için iyi işler yapmış olurlar . Bunun için deneyimli olanlar , yaşlı bilgeler her zaman siyasette daha iyidir ve daha aktiftir .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme