Başarı İçin Planlı Çalışmak Gerekir Konulu Münazara Yazınız .


Başarı İçin  Planlı Çalışmak Gerekir Konulu Münazara Yazınız .

İnsan kalıcı bir başarıya sahip olmak istiyorsa her zaman planlı ve programlı olmalıdır . Çünkü uzun vadede  başarı ancak programlı çalışma sayesinde gerçekleşir .  Planlı ders çalışmak için kişinin kendini disipline etmesi  gerekir . 

Kişi hem disiplinli olmalı hem de sabırlı olmalıdır . Başarı ancak çalışma ile yakalanır . Başarıya  giden yolda bazı zorluklar önümüze çıkabilir . Önemli olan bu zorlukları planlı ve  programlı çalışma sayesinde aşabilmektir . Kişi risk alarak başarıya ulaşamaz . Çünkü başarıda risk her zaman faysa sağlamaz . Ama planlı olmak her zaman başarıyı getirir . Bunun için başarı için kesinlikle gerekli olan planlı ve programlı bir şekilde çalışmaktır . İnsan bu hayatta her zaman hedefleri doğrultusunda hareket etmeye çalışmalıdır . O hedeflere ulaşabilmek için de üzerine düşen sorumlulukları yerine getirebilmelidir . Her gün düzenli olarak belli saatlerde kalkılmalı , yeme içme eylemi bittikten sonra hemen çalışmaya geçilmelidir .

Kişi kendine yaptığı planı her gün uygulamaya çalışmalı ve asla bu plandan vazgeçmemelidir . İşte o zaman başarı gelir ve bu başarı  uzun süreli olur .

1 yorum:

Deneme