15 Tatilin Nasıl Geçtiğini Anlatan Bir Kompozisyon Yazınız .

15 Tatilin Nasıl Geçtiğini Anlatan Bir Kompozisyon Yazınız .

15 Tatilde öğretmenlerimiz  ödev vermediği için tatilde iyice dinlendim . Tatilin ilk gününde evimizde güzel bir akşam yemeği yedik . Babamdan karne harçlığı aldım . Daha sonra ertesi günü ailemle birlikte alışveriş merkezine gittik . Annem bana oradan güzel kıyafetler aldı . Kendime uygun kıyafetler aldım ve sevdiğim yazarların kitaplarını aldım . Daha sonra lokantada yemek yiyip evimize döndük . Eve geldiğimde Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu adlı romanını okudum . O günümü de öyle geçirdim .

Daha sonra ertesi sabah akrabalarımıza gittik . Orada kuzenlerimle güzel ve eğlenceli  vakit geçirdim . Onlarla birlikte güzel oyunlar oynadık . Halamın yaptığı o mis gibi güzel yemekleri yedik , tatlıları yedik . Daha sonra yine evimize geldik . Genel olarak 15 tatilde şunları yaptım . Ailemin maddi durumu çok iyi olmadığı için herhangi bir yere tatile gidemedim fakat onlarla çok güzel vakit geçirdim . Çünkü annemle, babamla, kardeşimle daha fazla vakit geçirdim . Onları daha çok sevdim ve onların da beni sevmesi bana en güzel tatil hediyesi oldu zaten . Diğer kalan günler de çalışma kitaplarıma biraz baktım . Deneme kitapları okudum . Babamla birlikte sinemaya gittik ve orada güzel bir film izledik . Daha sonra dışarıya çıktığımızda lapa lapa kar yağmıştı . Evimizin önüne kocaman bir kardan adam yaptık , kaydırakla kaydık , arkadaşlarımla güzel oyunlar oynadım .

Sınıf arkadaşlarımla telefonlaştık ve onlar bana tatilde gezidği yerleri anlattı, ben de onları zevkle dinledim ve sanki oralara gitmiş gibi içimde güzel hisler  uyandı . Yani kısacası ailemle birlikte olduğum için tatilim benim için çok güzel geçti.


2 yorum:

Deneme