Ailenizle Ev Dışında Yaptığınız Etkinlikleri Söyleyiniz. Bu Etkinlikleri Yapmaktan Hoşlanıyor Musunuz? Niçin?

 

Ailenizle Ev Dışında Yaptığınız Etkinlikleri Söyleyiniz. Bu Etkinlikleri Yapmaktan Hoşlanıyor Musunuz? Niçin?


İnsan ailesi ile olduğu zaman çok mutlu olur. Çünkü aile demek yuva sıcaklığı demek, yardımlaşma ve dayanışma, koşulsuz sevgi, birlikte eğlenme, vakit geçirme demektir. Ailemle ev dışında yaptığımız etkinlikler şunlardır. Birlikte maç izlemeye gidiyoruz ve maç izlerken büyük keyif alıyoruz. Hafta sonları geldiği zaman annem evden bir şeyler hazırlıyor ve bize yakın  mesire alanlarına piknik yapmaya gidiyoruz. Piknikte babam ve annemle top oynuyoruz, voleybol oynuyoruz. Kardeşlerim ve abimle  birbirimizi kovalıyoruz ve top ile çeşitli oyunlar oynuyoruz. 


Yaz tatili geldiği zaman tatile çıkıp farklı şehirleri geziyoruz. Gittiğimiz şehirlerin yöresel yemeklerini mutlaka yiyoruz ve böylece bir güzel eğleniyoruz. Gittiğimiz şehirlerin kütüphanesine gidiyoruz. Oralarda müze varsa müzeyi geziyoruz. Birlikte hem geziyor, hem eğleniyor hem de öğreniyoruz. Doğal ve tarihi alanları geziyoruz. Belli zamanlarda komşu ziyaretleri yapıyoruz. Hafta sonları sabah erken saatlerde yarım saat kadar doğa yürüyüşüne çıkıyoruz. Bisiklet sürüyoruz ve ara sıra bisiklet yarışı yapıyoruz. Sinemaya gidiyoruz. Kimi zaman kahvaltıyı dışarıda yapıyoruz ve bu da bize ödül gibi geliyor. Birlikte alışveriş merkezlerini dolaşıyoruz ve sevdiğimiz ve ihtiyaç duyduğumuz şeyleri alıyoruz. Bahçemize gidip bir günlüğüne oraya çadır kurup kamp yapıyoruz. 


Hafta sonları hayvan barınaklarına gidiyoruz, sığınma evlerine gidiyoruz  ve gönüllük gerektiren işlerde insanlara yardım ediyoruz.  Bu etkinlikleri yapmaktan hoşlanıyorum. Çünkü ailemle olan her şey daha güzel ve daha eğlenceli oluyor. Hem kendime, hem aileme, hem de başka insanlara yardımcı olmak beni mutlu ediyor. Özellikle de hayvanlara yaptığımız çalışmalar beni daha da mutlu ediyor.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme