Doğayı Korumak İle İlgili Kompozisyon

Doğayı Korumak İle İlgili Kompozisyon

Doğal çevremiz , doğamız bize verilmiş olan en büyük armağandır aslında . İnsanoğlu doğduğu andan itibaren her şeyini doğadan karşılamıştır .  Bunun için doğa biz insanlar için vazgeçilmez bir gereksinim kaynağıdır . Bizler doğaya ekip biçtiklerimiz sayesinde yaşamımızı devam ettiririz . Biz insanlar  doğayı korumak yerine onu hoyratça kullanmakta ve ona en büyük zararı aslında biz vermekteyiz .

Doğa bize her şeyi verdiği halde bizler onun kıymetini bilemeyecek duruma geldik maalesef . Temiz bir dünyada yaşamak için , daha çok ağaç dikmeli , su kaynaklarımızı kirletmemeli , çevreye atıklarımızı atmamalı , havayı kirletmemeli , insanca yaşamasını bilmeliyiz . Eğer doğaya zarar vermeye devam eder ve onu korumazsak bunun sonucunu çok ağır bir şekilde ödeyeceğiz . Toprak kirlendiği için verim alınmayacak , sular kirlendiği için temiz su gereksinimimiz giderilmeyecek , hava kirlendiği için temiz bir havada soluk alamayacağız ve daha birçok sonucun bedelini yine biz insanlar ödeyeceğiz . Bundan dolayı lütfen doğayı koruyalım ve ona en ufak bir zarar bile vermeyelim .


Canlıların daha güzel bir dünyada yaşaması için , daha sağlıklı bir çevre için, daha güzel ve temiz bir dünya için doğaya sahip çıkalım ve onu el birliği ile yok etmek yerine onu yine, yeniden el birliği ile var edelim, temiz bırakalım ve gelecek nesillere de sağlıklı çevre bırakalım.

17 yorum:

Deneme