Zeytin Dalı Operasyonu ( Afrin ) İle İlgili Kompozisyon

Zeytin Dalı Operasyonu ( Afrin ) İle İlgili Kompozisyon

Terör ve terör örgütleri hem ülkemiz hem de dünya için barışı tehdit eden ; suçsuz  günahsız insanları çoluk çocuk , yaşlı genç , kadın erkek demeden hedef alan insanlıktan nasibini almamış gruplardır . Komşumuz olan Suriye'de de iç çekişmelerden ve otorite boşluğundan yararlanan PKK ; PYD, YPG vb. isimler adı altında ülkemizin güvenliğini tehdit eder hale gelmiş , aynı zamanda bulundukları topraklardaki Türkmenler ve diğer halklara eziyet eder hale gelmiştir .

Bu kaygılar nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri 20 Ocak 2018'de hem karadan hem de havadan Suriye sınırında teröristleri temizlemek için bir operasyon başlatmıştır . Afrin'e kadar girip bu bölgede oluşturulmak istenen terör koridoruna darbe vuracak olan bu operasyonda kahraman mehmetçiklerimiz vatanları , milletleri ve dinleri için savaşmaktadır . Çanakkale'de , Kurtuluş Savaşı'nda , Kıbrıs Barış Harekatı'nda ve Fırat Kalkanı operasyonunda destan yazan mehmetçiklerimiz şimdi de Afrin'de yeni bir destan yazmaktadır . Öyle bir destan ki Amerika'sı , Almanya'sı , Fransa'sı , İtalya'sı , Belçika'sı ve daha nice sözüm ona devletin silah , mayın ve her türlü mühimmat sağladığı teröristlere karşı tek bir sivilin bile burnu kanamaması uğruna kendi canından vazgeçen mehmetlerin destanı .


Kahraman Türk askeri yine zulme ve teröre dur diyerek vatanını ve milletini şer odaklardan koruyor . Allah bu operasyonda görev alan tüm askerlerimize güç kuvvet versin . Hiçbirinin tırnağına taş değdirmeden ülkemize döndürsün inşallah . 

2 yorum:

Deneme