Dürüst Bir İnsan Olmanın Faydaları Hakkında Kompozisyon Yazınız .


Dürüst Bir İnsan Olmanın Faydaları Hakkında Kompozisyon Yazınız .

Hayatta  en güzel  erdemlilik dürüst bir şekilde yaşamak ve dürüstlüğü de hayat alışkanlığı haline getirebilmektir .  Kişi kendisine karşı ve içinde yaşadığı topluma karşı her zaman dürüst ve güvenilir bir insan olmalıdır .  Gerçekten olduğumuz gibi görünmeliyiz ve kendimize saygılı olmak için, kendimizi sevmek için her zaman dürüstlükten yana olmalıyız .

Dürüst insan olmak kişinin kendisine güvenini artırır , kişi kendisini daha çok sever ve hayatta daha çok mutlu olur . Girdiği ortamlarda  sevilir ve sayılır . Dürüst insanlar çevresine örnek olur . Böylece  , insanlar arasındaki iletişim ve etkileşim de daha sağlıklı ve daha güzel olur . Daha güzel bir dünyada  yaşamak için , bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşayabilmek için her zaman dürüst olalım ve dürüst ölelim .  Hiç kimsenin ahını almayalım , acı da olsa gerçekleri söyleyelim ve asla haksızlık karşısında susmayalım .

Dürüst insanlar eninde sonunda hak ettiği yere gelir ve Yüce Allah tarafından çok sevilir .  Böyle insanlar bedenen yok olsa bile her zaman akıllarda kalır ve asla unutulmazlar .

5 yorum:

Deneme