Sonbaharla Birlikte Tabiatta Gördüğünüz Değişiklikleri Anlatan Bir Kompozisyon Yazınız .


Sonbaharla Birlikte Tabiatta Gördüğünüz Değişiklikleri Anlatan Bir Kompozisyon Yazınız .

Yaz mevsimi yerini artık sonbahara  bıraktı . O sıcak yaz mevsimini , güneşi ve denizi çok özleyeceğiz . Sonbaharın gelmesi ile birlikte içimi bir hüzün kapladı .Çünkü sonbaharı çok sevmiyorum . Dışarıya baktığımda sararmış , solmuş yaprakları görüyorum . Ağaçlar yaprağını rüzgarın da gücü ile dökmeye başladı .   

Sonbaharın gelmesi ile yeşil alanlar artık yerini  solmuş alanlara bıraktı . Havalar da artık hafiften soğumaya başladı ve dışarıda fırtınalar esmeye başladı . Sonbaharın gelmesi ile  havalar soğuduğu için insanlar da artık yavaş yavaş  sonbahara uygun kıyafetlerini giymeye başladı . Göçmen kuşlar yavaş yavaş göç etmeye başladı . Meyveler hasat edilmeye başlandı ve hasat edilmenin son demleri artık  bu günler . Cevizler toplandı , elmalar toplanıyor , üzümler  toplandı ve daha birçok meyve hasat edildi .  Sabahları kalktığımızda artık havalar soğuduğu için üşümeye başladık . Dışarı çıktığımızda güneşin artık o sıcak yüzünü fazla görmüyoruz . Çünkü yaz mevsiminde güneşin sıcaklığını daha çok hissettiriyordu .

Artık güneş ile birlikte havanın o soğuk ayazı da yüzümüze vurmaya başladı .  Kısacası sonbaharın gelmesi  tabiatın görünümü de değişmeye başladı .

1 yorum:

  1. Daha iyi olabilirdi doğrusu hiç beğenmedim sonbaharın gelmesiyle ilgili güzel şeyler yazaydınız daha iyi olabilirdi

    YanıtlaSil

Deneme