Okul Heyecanı İle İlgili Kompozisyon Yazınız.


Okul Heyecanı İle İlgili Kompozisyon Yazınız.

Okulların açılması ile öğrencileri bir heyecan sardı. Uzun bir tatilin ardından tekrar okula gitmek, okul bahçesinde arkadaşlarla oynamak, öğretmenleri görmek ve selamlaşmak öğrenciler için çok değerlidir. Ben de öğrenci olduğum için okulların açılmasına iki gün kala çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Arkadaşlarıma kavuşmak, öğretmenlerime kavuşmak, okuluma kavuşmak beni çok mutlu etti.

Bu yıl beşinci sınıfa geçtim ve yeni bir dönem beni bekliyor.  Okulumda bu yıl derslerime daha çok çalışacağım ve daha başarılı olmak için emek harcayacağım. Arkadaşlarımla güzel vakitler geçireceğim ve onlara hep iyi davranacağım. Onları hiç üzmeyeceğim. Öğretmenlerime her zaman saygılı olmaya devam edeceğim. Okul çok güzel bir yer. Okul olmasaydı şu an evde çok sıkılıyor olacaktım. Okul olduğu zaman daha mutlu oluyorum ve daha çok sosyal bir kimse oluyorum. Okul için gerekli olan kırtasiye malzemelerini aldım ve artık derslerin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Okulda çok şey öğreneceğim. Daha fazla araştıracağım ve öğretmenlerime bu yıl daha çok soru soracağım. Öğretmenlerimden öğrendiğim bilgileri de günlük yaşamımda uygulayacağım.

Okulda olmak  çok güzel bir duygu. Okul çok güzel ve eğlenceli bir yer. Okulum olduğu için, arkadaşlarıma ve öğretmenlerime kavuştuğum için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme