Yeni Yılda Neler Yapacaksınız İle İlgili Kompozisyon Yazınız.

Yeni  Yılda  Neler Yapacaksınız İle İlgili Kompozisyon Yazınız.

 

2020  yılının son günlerine   veda  ederken  artık  2021  yılına  girme  zamanı geldi. 2020 yılı tam anlamıyla bir felaket yılı gibiydi. Art arda gelen olumsuzluklar bu yılın biraz daha aksiyonlu geçmesine neden oldu. 


Virüsler, depremler ve daha bir çok şey 2020 yılında oldu. İnşallah bu  kötü günler de yok olup gider ve 2021 yılı daha güzel geçer ve daha hayat dolu bir dünya bizi bekler.

 

Yeni yılda virüsten dolayı sosyal mesafeli olacağımız için ve dışarı çıkamayacağımız için bu yılı evde geçireceğiz. Önceki yıllarda yakınlarımıza giderdik ya da onlar bize gelir ve çok güzel yeni yıl akşamları geçirirdik. Aile yakınlarımızla tombala,  tabu, uno gibi oyunlar oynardık. Bu yıl ise herkes evinde ailesi ile kendi bildikleri oyunları oynayacaktır. Ben de ailemle birlikte olacağım için  onlarla çok güzel bir akşam yemeği yiyeceğim. Daha sonra yeni yılı kutlamak için eğlenceli müzikler açıp  oynayacağım ve özlediğim akrabalarımın yeni yılını telefondan kutlayacağım ve onlarla görüntülü sohbet ederek hasret gidermeye çalışacağım.

 


Bu yıl böyle geçecek çünkü herkesin evinde olması gerekir. Hem sağlığımız için hem de başka insanların sağlığını korumak için bu yıl dışarı çıkmayacağım ve böyle mutlu olmaya çalışacağım.  Televizyon izleyeceğim, şarkı dinleyeceğim ve geçmişteki yıllarda yaptığımız güzel, eğlenceli anılarımızı anımsayarak duygulanacağım. Umarım bu yıl bizim için daha güzel bir yıl olur ve herkes mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmiş olur.

2 yorum:

Deneme