Siyasette Genç Biri Daha İyidir Konulu Münazara Yazınız .


Siyasette Genç Biri Daha İyidir Konulu Münazara Yazınız .

Siyaset hayatın olmazsa olmazlarındandır . Küçüğümüzden büyüğüne kadar hepimiz siyasetle iç içe yaşamayız . Bu ülke bizim olduğu için elbette ülkemizde neler olup bittiğini takip etmek de boynumuzun borcudur . Ailemizden öğrendiklerimiz ve kendi araştırmalarımız kafamızda belli  fikirler oluşturur . Bu özelliklere uygun olarak da sevdiğimiz , ülkesi için iyi şeyler yapan ya da yapacağını düşündüğümüz  partiye yaşımız uygun olduğu zaman oyumuzu veririz.

Siyasette genç insanların aktif olması daha iyidir . Çünkü gençler  daha araştırmacı  ve güncel konuları daha çok takip eden kesimdir . Genç olan biri siyasette daha iyi işler ortaya çıkarabilir . Kendi ülkesindeki gündemi , dünya ülkelerindeki gündemi daha iyi takip edebilir . Siyasette olması gerekenlerin neler olduğunu , neler yapması gerektiğini bilir ve buna uygun olarak üzerine düşen sorumlulukları daha iyi yerine getirir . Genç insan yola yeni başladığı için kolay kolay  yorulmaz . Üyesi olduğu parti için elinden gelen her türlü fedakarlığı en iyi bir biçimde yapmaya çalışır . Genç insanlar  kendilerinden büyük olan insanların deneyimlerinden faydalanır ve onların siyasette yaptığı yanlışları yapmamaya çalışır . Gençlik enerji demektir ve bu çağlarda insanın kanı daha hızlı akar ve çalışmaya , başarmaya daha aç olur .

Partisine daha çok üye katabilmek için, daha çok seçmen bulabilmek için gece gündüz demeden yoluna devam eder . Bunun için siyasette genç birinin olması here zaman daha iyidir .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme