"Umut Belki de Gelecek Sayfadadır Kapatma Kitabı" Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız


"Umut  Belki de Gelecek Sayfadadır Kapatma Kitabı"  Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız

Hayatta  mutlu olmak isteriz . Bir işimiz olsun , o işimizi yerine getirelim hem kendimize hem çevremize faydalı bireyler olalım hayalleri kurarız .  Fakat hayatta bazen her istediğimiz olmayabilir . Bu durumda kendimizi çaresiz hissederiz ve umudumuzu kaybederiz .  Öğrenilmişlik çaresizlik içine girebiliriz . 

Umudumuzu yitirdiğimizde ise artık tüm  çözüm yollarına  da kendimizi kapatmış oluruz . Durum böyle olunca mutsuz olmaya başlar ve birtakım sıkıntılar içine girebiliriz .İşte bu olumsuz durumların yaşanmaması için hayata daima umut ile bakabilmesini bilmeliyiz . Bazen işlerimiz yolunda gitmeyebilir , işimiz ile ilgili , ailemiz ile ilgili , arkadaşlarımız , eşimiz  dostumuz ile ilgili sıkıntılar yaşayabiliriz . İşler istediğimiz gibi gitmeyebilir ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayabiliriz . Ama hayata inat  bu zorlukları aşmak için mücadele etmeliyiz . Bir başarısızlık karşısında hemen umutsuzluğa kapılmamalıyız . Belki de  çok yakın gelecekte çok güzel şeyler olacaktır . Bunun için umut defterini asla kapatmamalıyız . Her zaman umutlu ve hayat dolu olmaya çalışmalıyız .

Umutlu olmaya devam ederek hayata farklı bir açıdan bakmalıyız ve hayatın yaşanılmaya değer güzelliklerini yaşamak için umudumuzu asla yitirmemeliyiz . Sabır ile gelecek olan güzel günleri hayal etmeli ve yaşamaya devam etmeliyiz .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme