Kitap Okumayı Sevmeyen Yoktur Aradığı Kitabı Henüz Bulamamış Olan Vardır Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Kitap  Okumayı Sevmeyen Yoktur Aradığı Kitabı Henüz Bulamamış Olan Vardır Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

İnsan  kitaplar sayesinde hayata daha farklı açıdan bakar , kendini geliştirir ve kitaplar insanın kişisel gelişimine büyük  katkı sağlar . Bunun  için her birey mutlaka ilgi alanına  yönelik olan kitapları araştırmalı ve bunları okumalıdır . 

Aslında her insan kitap okumayı sever ama sevdiği ya da ilgi duyduğu kitaplar önüne hiç gelmediği için  ya da kişi bu konuda herhangi bir araştırma yapmadığı için  kitap okumaktan uzak durabilir . Oysa kısa bir araştırma yapıldığı takdirde sevdiğimiz , ilgi duyduğumuz kitapları bulabiliriz , onları okuyup kendimizi mutlu ve rahat hissedebiliriz . Bunun için mutlaka sevdiğimiz  türden kitaplar konusunda araştırma yapmalıyız ve devamlı okumayarak  hem kendimize hem de yaşadığımız topluma faydalı bir birey olmalıyız . İçimizden kitap okuma isteği gelmelidir . Tıpkı yeme içmek nasıl zorunlu bir durumsa kitap okumak da  . Yeter ki istediğimiz kitabı okumak için faaliyete geçelim . Örneğin ;  ben sözel bölümünde olan biriydim . Daha sonra uzay ile ilgili araştırmalar ile ilgili bir kitap okumak istedim . Bu kitabı okuduktan sonra  aslında ben fizikçi olmak istediğimi anladım ve hemen sayısala yöneldim .

Çünkü ben  bu konulara merak salmıştım ve bu konular ilgimi çekiyordu . Daha sonra kararlı bir şekilde yoluma devam ettim ve  bu alanda kendimi geliştirdim .  Yeter ki sevdiğiniz , ilgi duyduğunuz kitapları arayın ve asla okuma isteğinden vazgeçmeyin .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme