Kitap Okumayı Sever Misiniz? Nedenleriyle Açıklayınız


Kitap Okumayı Sever Misiniz? Nedenleriyle Açıklayınız 

Kitaplar dünyamızı zenginleştiren ,  kendimizi geliştirmemize yardımcı olan en önemli kaynaklardır . Kitaplar bize hayal kurdurmayı sağlayan , hayallerimizi yazı ile de olsa  gerçekleştiren  kaynaklardır . Kitap okumayı çok seviyorum . Çünkü kitap okuduğum için unutkanlığım fazla olmuyor . Her şeyi kolayca aklımda tutabiliyorum .

Kitap okuduğum için boş vakit diye bir şeyim olmuyor . Çünkü okuyarak hayatın tadını çıkarabiliyorum . İstediğim ülkelere, şehirlere kitapları okuyarak gitmiş kadar oluyorum . Çünkü okumak beni farklı ülkelere götürüyor , farklı ülkelerin kültürleri hakkında , gelenek ve görenekleri hakkında bilgi sahibi oluyorum  . Kitap okuduğum için kelime dağarcığım zenginleşiyor . İnsanlar ile daha iyi bir  iletişim kurabiliyorum ve dilimi doğru kullanıyorum . Kitap okuduğum için daha keskin bir zekaya sahip oluyorum . Kitap okuduğum için ve doğal olarak yorulduğum için daha kaliteli uyuyabiliyorum . Kitap okuduğum için fazla strese girmiyorum , daha sakin oluyorum ve ruhumu dinliyorum . Kitap okuduğum için ifade yeteneğim daha çok gelişiyor . Daha iyi yazıyorum , analitik düşünme becerim  gelişiyor . Yaratıcı bir zekaya sahip oluyorum . İnsanlar ile daha pozitif iletişim kurabiliyorum .

Unutulmayacak hatıralar kazanabiliyorum . Kitap okumak beni geliştiriyor ve karakterimi şekillendiriyor . Çeşitli bilgiler öğreniyorum , kitap okuyarak hem kendime hem yaşadığım topluma hem de dünyaya faydalı bir insan olacağıma inanıyorum .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme