Dünya Ve Ağaçlar Konulu Kompozisyon Yazınız.


Dünya Ve Ağaçlar Konulu Kompozisyon Yazınız.

İçinde yaşadığımız dünya  tüm canlılara aittir. Bu yüzden içinde yaşadığımız bu dünyaya sahip çıkmamız gerekir ve onu en güzel şekilde beslememiz gerekir. Bu beslenme de elbette yeşilliklere sayesinde olacaktır. Ağaçlar sayesinde, ormanlar sayesinde dünyamız daha da güzelleşecektir. 

İnsanların bilinçsizce hareket etmesinden dolayı ne yazık ki  ağaçlık alanlarımız yok  olmaya mahkum kalmakta ve   dünya kuraklığa doğru sürüklenmektedir. İşte tüm bu olumsuzlukların da olmaması için  her tarafımız yeşillikler içinde olmalıdır. Dünyamıza daha fazla bina dikmek yerine daha fazla ağaç dikmeliyiz, daha fazla ormanlarımız olmalıdır. Ancak bu şekilde olursa  yaşanılabilir bir dünya ortaya çıkmış olur. Yoksa kendi sonumuzu getirir ve yok olmaya mahkum kalırız. Ağaçlar olmadığı zaman , yeşillik alanlar olmadığı zaman nefes alacak temiz bir havayı da bulamayız. Bunun için de düzenli olarak ağaç dikmeliyiz. Yeşillik alanları yok etmemeliyiz.

Gelecek nesillere, yavrularımıza daha yaşanılır, daha yeşil bir dünya bırakmak için var gücümüzle çalışmalıyız ve dünyamızı  cennet bir dünya haline dönüştürmeliyiz. İşte ancak o zaman dünyamız daha güzel ve daha  nefes  alınabilecek bir yer haline gelir.


2 yorum:

Deneme