Ben Şanslıyım Çünkü… İle İlgili Kompozisyon Yazınız.


Ben Şanslıyım Çünkü…  İle İlgili Kompozisyon Yazınız.

Hayat herkese farklı  alternatifler sunar.  Herkesin yaşamdan zevk  alma düşüncesi farklıdır. Çünkü her  insan tektir ve her insan farklı görüşlere ve özelliklere sahiptir. Ben de kendime göre bir insanım ve kendimin şanslı olduğunu düşünüyorum. Ben şanlıyım çünkü beni yetiştiren annem ve babamı çok seviyorum. Ben şanslıyım çünkü yaşamak için sebebim var. Ben şanslıyım çünkü nefes alıyorum ve sağlıklıyım. Ben şanslıyım çünkü ailem bana sevgiyi hissettirdi. Saygılı olmayı öğretti İnsanlara şefkatli ve merhametli olmam gerektiğini öğretti.

Empati kurma becerisini ve sorgulama becerisini kazandırdı. Ben şanslıyım çünkü çevremde beni anlayan, bana değer veren ve beni olduğu gibi kabul eden ailem, arkadaşlarım var. Ben şanlıyım çünkü yaşamın tadını çıkarmayı biliyorum ve yaşadığım için hala şükredebiliyorum. İnsanlara yardım edebiliyorum.  Her yıl bir ağaç dikebiliyorum. Yoldan geçen sokak hayvanlarına bir kap su ve yemek verebiliyorum ve bu çok güzel bir duygu. Ben şanslıyım çünkü beni çok seven iki tane güzel kız kardeşe sahibim ve onların abisiyim. Onlarla olduğum için çok mutluyum ve çok şanlıyım.  Ben şanslıyım çünkü insanları karşılıksız sevebiliyorum ve kimse ile menfaat için arkadaşlık kurmuyorum. Herkesi karşılıksız seviyorum . Yaşlılara yardım edebiliyorum, yürüyebiliyorum, koşabiliyorum, görebiliyorum, bir çiçeği koklayabiliyorum ve sevdiklerime onları çok sevdiğimi söyleyebiliyorum.

Ben şanlıyım çünkü okuyabiliyorum, okuyarak, araştırarak farklı dünyaları gezmiş, görmüş gibi olabiliyorum. Ben şanlıyım çünkü ülkemde savaş yok ve çocukluğumu doya  doya yaşayabiliyorum. Ben  şanlıyım çünkü yaşıyorum, özgürüm ve hiçbir ülkenin manda ve himayesi altında yaşamıyorum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme