İstediğiniz Bir Kişiye Kurallara Uygun Olarak Özel Bir Mektup Yazınız.


İstediğiniz Bir Kişiye Kurallara Uygun  Olarak Özel Bir Mektup Yazınız.

Dünyada benim için  çok değerli olan ve benim için  sevgiyi  ifade eden değerli anneciğim ve babacığım!
Şu anda sizden ayrı olarak başka bir şehirde görevimi icra etmeye çalışıyorum. Mesleğim doktorluk olduğu için  şu anda sizin yanınıza ne yazık ki fazla gelemiyorum. Çünkü şu anda dünyamızda büyük bir salgın hastalık var ve bu hastalık biz sağlık çalışanlarına da bulabilir.  Koronavirüs denen bu hastalık her gün  çok sayıda kişinin ölümüne neden olmaktadır.  Bizler de sağlık sektöründe olduğumuz için bu virüsün bize  bulaşma ihtimali de vardır. Bunun için sizlerden bir süre uzak durmam gerekir canım annem ve canım babam.

Sizin yanınına gelirsem  size kötü bir şey olmasından korkarım ve belki virüs bende olabilir ve size bulaştırabilir diye çok korkuyorum. Onun için  gelemiyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin. Elbette eski günlerimiz, sarılmalarımız yine olacak. Yine  güzel sohbetler edeceğiz, yine güzel yemekler yiyeceğiz birlikte.  İnsanlar yine her gün güzel bir şekilde işlerine gidecek, çocuklar sokaklarda cıvıl cıvıl koşturacak,  top oynayacak, ip atlayacak….  Değerli ailem lütfen bu süreçte mecbur kalmadığınız sürece evde kalmaya devam edin ve devletimizin  söylediği kuralları harfiyen yerine getirin. İnanın ki çok zor günler geçiriyoruz. Bizler sağlık çalışanları olarak hayatını kaybeden insanlara çok üzülüyoruz. Sizlere de bir şey olmaması için lütfen dışarı çıkmayın değerli ailem. Çevrenizdeki insanları da çıkmamaları konusunda uyarın.

Hepinizi çok seviyorum ailem, çevrem, yakınlarım. Güzel ve güneşli günler geri gelecek emin. Lütfen sabredelim ve sarılacağımız günlerin umudu ile  yaşama devam etmeye çalışalım  ve bol bol kitap okumayı da ihmal etmeyelim. Ellerinizden öpüyor sizi  Yüce Allah’a emanet ediyorum sevgili ailem!

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme