20 Yıl Sonra Ben Konulu Kompozisyon Yazınız.

20 Yıl Sonra Ben Konulu Kompozisyon Yazınız.

 

Her insanın gelecek için umutları, hayalleri vardır.  Çalışan insan için, emek eden insan için geleceğe dair hayal kurmak, durmadan yoluna devam etmek ve  başarı merdivenlerini adım adım çıkmak en önemli amaçtır. Benim de kendime göre hayallerim vardır. 20 yıl sonra kendimi  Kayseri Şehir Hastanesi’nde çocuk doktoru olarak görmek isterdim. Çocuklara olan sevgim çok farklı benim. Nerede bir çocuk görsem o çocuğun başını okşamak  ve onu sevmek isterim.


 Çocuk doktoru olmamın en önemli nedeni de onların masum bakışlarından etkilenmemdir. Hiçbir çocuğun hasta olmasını istemem. Özellikle yoksulluktan çeşitli hastalıklara yakalanmış, yetersiz ve dengesiz beslenmiş güzel yavrularımıza hizmet etmek için canla başla çalışırım. Onun için de çocuk doktoru olmayı ve ömrümün sonuna kadar onlarla ilgilenmeyi isterim. Doktor olmak insana, insanlığa hizmet görevidir. 


Özellikle de Afrika ülkelerine gitmek ve oradaki çocuklarla vakit geçirmek, onları iyileştirmek için çocuk doktoru olmayı istiyorum. Oradaki güzel ve anlamlı bakışlarla bakıp içinizi ısıtan, size insan olmayı öğreten ve bulduklarınızla yetinmeyi öğreten o masum bakışlı yavrular. İşte bundan dolayı doktor olmayı istiyorum. Yaz tatilleri geldiği zaman oralarda gönüllü hizmet etmek isterim. Yirmi sonra doktor olarak hayatıma devam edeceğim için, kazandığım aylık maaşımla çocuklara güzel kıyafetler almak, onlara organik gıdalar yemek isterim. Kendimi de es geçmeyim tabi ki. 




Kendime güzel bir ev ve araba almak ve ayaklarımın üzerinde durmak benim en büyük hayallerimden biridir. Başarılı bir doktor, alanında uzman olmuş ve dünyaca tanınmış bir çocuk doktoru olarak yaşama devam ederim. Anneme ve babama hayırlı bir evlat olmaya çalışırım. Onlara maddi ve manevi her konuda destek olurum. Çünkü benim doktor olmamda en büyük katkı onlarındır. Çevremdeki yoksul insanlara yardım ederim. 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme