Hangi Durumlarda Mutlu Oluyorsunuz? Arkadaşlarınızla Paylaşınız.

 Hangi Durumlarda Mutlu Oluyorsunuz? Arkadaşlarınızla Paylaşınız.


 Herhangi bir yerimde ağrı yoksa ve sağlığım yerindeyse mutlu oluyorum. Arkadaşlarımla rahatça oyun oynayabildiğim zaman, anne ve babamla birlikte olduğum ve onlarla kaliteli zaman geçirdiğim zaman kendimi dünyanın en güçlü ve en mutlu insanı olarak hissediyorum. Sokak hayvanlarına yardım ettiğim zaman özelliklede sıcak havalarda onlara kap ile su ve mama verdiğim zaman mutlu oluyorum ve kendimi iyi hissediyorum.


 Komşumuzun çocukları ile dışarıda sıcak yaz akşamlarında gecelelere kadar oynadığım zaman, birlikte gülüp birlikte ağladığımız zaman çok mutlu oluyorum. Akrabalarımla olduğum zaman, anne ve babamın başımı okşadığı ve bana sarıldığı zaman mutluluğun gerçek aitlik hissini yaşamış oluyorum. Bana hediye alındığı zaman mutlu oluyorum çünkü bana değer verildiği duygusu beni heyecanlandırıyor ve mutlu kılıyor. Ülkemizin askerlerini televizyonda gördüğüm zaman, çevremde bir polis, jandarma gördüğüm zaman onlarla konuştuğum zaman kendimi güvende hissediyorum ve mutlu oluyorum. 


Özgür ve bağımsız bir ülkede yaşadığım için mutlu oluyorum. Ülkem bilim ve teknolojide yeni bir adımlar attığı zaman mutlu oluyorum. Yaşlılara ve engellilere yer verdiğim zaman,  maddi durumu olmayan insanlara ailece yardım ettiğimiz zaman çok mutlu oluyorum. Kitap okumak, sevdiğim müzikleri dinlemek, sevdiğim yemekleri yemek, top oynamak, ip atlamak, söbe oynamak beni çok mutlu ediyor.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme