Yaz Tatili Hakkında Kompozisyon Yazınız

Yaz Tatili Hakkında Kompozisyon Yazınız

İkinci dönemin sona ermesi ile ve karnelerin alınması ile başlayan yaz tatili her öğrenci gibi benim için de büyük bir mutluluktur . Yaz tatili denince akla dinlenme , denize girme , yaylalara piknik yapmaya gitme , bol bol kitap okuma , büyükleri ziyaret etme ve daha birçok şey gelir aklıma .

Ben bu tatilde ilk olarak bir haftayı yatarak ve dinlenerek geçirdim .  Daha sonra ailemle birlikte Karadeniz turu yaptık ve bir hafta boyunca Karadeniz Bölgesinin farklı şehirlerinde konakladık . Farklı yerleri görmek ve gezmek benim için çok eğlenceli olmuştu . Daha sonra dedemlerin yanına Kayseri'ye gittik ve orada da on gün kadar kaldık . Dedemin koyunları , inekleri , tavukları vardı . Kocaman bir çiftliğe sahip olduğu için burada da vakit çok çabuk geçmişti . Daha sonra tekrar İstanbul'a döndük . Çünkü babamın işi buradaydı . Geriye kalan günlerimde İstanbul'un tarihi ve doğal güzelliklerini gezdim . Arada vapurla deniz seyahati yaptım ve deniz kokusunu mis gibi içime çektim . Deniz kenarında saatlerce oturdum ve orada farklı kitaplar okuyarak vaktimi elimden geldiğince verimli geçirmeye çalıştım . Okul arkadaşlarım ile telefonda görüştüm ve onlara tatillerinin nasıl geçtğini sordum . Onlar da bana aynı şekilde sordular ve güzel telefon bağlantılarımız oldu ve arkadaşlarım ile muhabbetimi tatilde bile kesmedim .  Yeni bir öğretim yılına başlayacağım için çok heyacanlıydım.  


Şu anda okulların açılmasına çok az bir süre kaldı ve okulumu ve arkadaşlarımı artık çok özlemeya başladım . Yeni dönemde derslerime yine çok iyi bir şekilde çalışıp güzel bir yaz tatilini bekliyor olacağım . Şimdiden herkese kolay gelsin .

11 yorum:

Deneme