10 Kasım Sabahına Uyanan Bir Türk Gencinin Gözünden ‘’ Atatürk’’ Konulu Bir Yazı Yazınız .

10 Kasım Sabahına Uyanan Bir Türk Gencinin Gözünden  ‘’ Atatürk’’ Konulu  Bir Yazı Yazınız .

Bugün bir hüzün çöktü içime .  Ağaçlar yapraklarını dökmüş , gazel olmuş artık . Bugün Mustafa Kemal’im  yummuş gözlerini ebediyete .  Garip duygular içindeyim . Bir milleti zafere ulaştıran, yeni bir devlet kuran, koca yürekli mavi gözlü dev adam  tamamlamış sayılı nefeslerini . Ne büyük insandın  sen Gazi Mustafa Kemal . 

Hiç  mal peşinde, mülk peşinde koşmadın . Hep vatan dedin , önce vatan dedin . Çünkü sen vatanını çok seven asil bir  milletin asil evladıydın . Ülkemiz yokluk içindeydi , sefalet içindeydi  . Hiçbir maddi olanağımız ve gücümüz yoktu . Umudumuz yoktu fakat sen milletine umut oldun Gazi Mustafa Kemal . Aramızdan ayrılışının 80 . Yılı .  Senin için Anıtkabir’e giden yürekleri görünce daha da duygulanıyorum . Çünkü  sen bu ülkeye gelmiş geçmiş  gelen en büyük lidersin Mustafa Kemal’im . Vatan için  çok savaşlar yaptın . Yeri geldi attan düştün, yaralandın ama pes etmedin davandan . Yeri geldi sana  suikastler düzenlendi ama başarılı olamadı o cahil kimseler . Çünkü sen biliyordun ki Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır . Vatan sevdalısıydın , millet aşkı ile yanıyordu için . Büyük Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdun, milletine  büyük mutluluklar yaşattın . Vefatının üzerinden yüzyıllar da geçse seni unutmayacak bu asil millet . Çünkü sen bizim Atamızsın , canımızsın , kahramanımızsın .

Emanetin olan Cumhuriyet’e ve diğer değerlerine sahip çıkacağız başkomutanım . Yüce Allah seni cennetinin en güzel yerine koysun inşallah . Yerinde rahat uyu güzel insan , güzel  Atam . Seni sonsuza dek unutmayız . Seni çok seviyoruz canım Mustafa Kemal Atatürk’üm .

- 10 Kasım İle İlgili Kompozisyon 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme