Başarı İle İlgili Kompozisyon Yazınız.


Başarı İle İlgili Kompozisyon Yazınız.

Başarı oturularak , sürekli zevk içinde yaşayarak ulaşılacak bir şey değildir . Başarı için çıkılan yolculukta yeri geldiği zaman  insan çok yorulacaktır, yeri geldiği zaman uykusuz kalacaktır, yeri geldiği zaman aç kalacaktır . Çünkü başarıya ulaşmak için karşımıza zorlu yollar çıkacaktır .

Bu yüzden bu zorlu yolları aşmak için de mücadeleci bir ruh yapısına sahip olmak gerekir. Başarıya ulaşılan yolda ilk denemede hemen pes eden  insanlar vardır . Ne yazık ki pes eden insanlar sabırlı olmadıkları için başladığı işi yarım bırakırlar ve başarının vereceği o müthiş duygudan mahrum kalırlar . Başarıya ulaşmak isteyen insan sabırlı olmalıdır, disiplinli olmalıdır, planlı ve programlı olmalıdır .  İşte o zaman başarı gelecektir . Başarmak için üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeliyiz . Fedakar olmalıyız, kimi isteklerimizden  bir süreliğine vazgeçmeliyiz ki yeri geldiği zaman o isteklerimizi ömrümüzün sonuna kadar rahat rahat gerçekleştirelim . Bunun için başarı kolay değildir, başarı zordur . Emek eden , alın teri döken, sabırlı olan ve çok çalışan kimse için başarı kolaydır ve başarmak zevktir .

Yeter ki başarıya ulaşmaya istekli olalım , başarılı olmaya ilgi gösterelim ve yolumuzdan dönmeyelim, kararlı, azimli olalım .

9 yorum:

  1. çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzelllllll

    YanıtlaSil
  2. Harika ☺️🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟👈🏿

    YanıtlaSil
  3. çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzelllllll

    YanıtlaSil

Deneme