Eski İnsanlar Daha Mutludur Konulu Münazara Yazınız.


Eski İnsanlar Daha Mutludur Konulu Münazara Yazınız.

Eski insanlar daha mutludur . Çünkü eski insanların yaşadığı hayat doğal bir hayattı . Yedikleri her şey doğaldı ve  kolay kolay hasta olmazlardı . Hasta olmadıkları için de güçlü olurlar ve mutlu  olurlardı . Eskiden  telefon , internet olmadığı için insanlar yüz yüze iletişim kurardı .

Yüz yüze iletişim kurulunca  insanlar arasında sevgi daha da çoğalırdı . Çünkü asosyallik olmazdı . Eski  komşuluklarda , akrabalıklarda ben değil biz düşüncesi hakimdi . İnsanlar birbirine güvenir ve birbirine yanlış yapmazlardı . Bunun için de daha güzel ve samimi bir ortam olur ve insanlar mutlu olurlardı . Mesela bir çocuk sıkıldığı zaman gider dışarıda top oynar, çeşitli oyunlar oynar ve arkadaşları ile vakit geçirirdi . Genç biri sıkıldığı zaman bahçeye girer çapa yapar, bir ağacı sular ve bundan zevk alırdı . Böylece hem temiz havayı içine çeker hem de evde boş bş beklememiş olurdu .  Yani tüm gün evin içinde beklenmezdi .

İşte tüm bu güzellikler, bu doğal yaşam da insanların mutlu olmasını sağlardı. İnsanlar eskiden daha bir mutlu ve daha bir huzurluydu .  Çünkü insanlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışma vardı.

19 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim çok işime yaradı

    YanıtlaSil
  3. bennnn diyerr ttaakıımmım

    YanıtlaSil
  4. Buna karşın ise günümüz insanların teknolojinin getirmiş olduğu bir çok yenilikten dolayı yaşam sürelerinin daha da uzadığı ortaya Çıktı

    YanıtlaSil
  5. ÇOK GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ TU ELLİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  6. Eski insanlar değişikmiş...








    YanıtlaSil
  7. Eski insanlar değişikmiş...








    YanıtlaSil
  8. Merhaba. ÇOK güzel olmuş etkinliğiniz. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba. Tebrik ederim. ÇOK güzel olmuş etkinliğiniz

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil

Deneme