Gelecek Hakkında Hayallerinizi, Planlarınızı Anlatan Bir Kompozisyon Yazınız.

 Gelecek Hakkında  Hayallerinizi, Planlarınızı Anlatan Bir Kompozisyon Yazınız.



Her insanın olmasa da çoğu insanın geleceğe dair hayalleri, umutları vardır. Umutla geleceğe doğru adım atmak, bizi mutlu eden işlerde çalışmak ve çalıştığımız işten iyi bir kazanç sağlamak gibi çok sayıda emellerimiz vardır. Geleceğe dair hayallerim ve planlarım şunlardır:


Geleceğim için yatırımım ilk önce sağlığımdır. Bugün sağlıklı olduğum gibi gelecek yaşamımda da sağlıklı bir birey olmak isterim. Kimseye  muhtaç olmadan kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek, özgürce nefes alabilmek , sağlıkla yaşama devam ediyor olmak beni çok mutlu eder. Gelecekte sevdiğim mesleği yapıyor olmak  beni çok mutlu eder. İstediğim meslek ise  hakim olmaktır. İyi bir hakim  olmak isterim.


 Yaşamla mücadele eden,  adaletten yana olan, eşitlikten yana olan ve yaşanılan her olaya objektif bakabilen ve kimsenin günahına girmeyen dürüst bir insan, işini hakkı ile yapan, adaleti temsil eden bir hakim olmak isterim. Kimsenin etkisi altında kalmadan doğru kararlar verebilen, belli siyasi gruplara ya da siyasi görüşlere göre hareket etmeyen, olması gereken ne ise ona göre hareket ederim.




 Her zaman doğruları söylerim. Daha çok para kazanmak için ya da daha büyük makamlara  gelmek için kesinlikle içinde yaşadığım topluma ihanet etmem. Yaşamımın sonuna kadar dürüstlükten yana olurum. He şeyden önce insan olarak kalmaya devam ederim ve bunun için de elimden gelen her türlü fedakarlığı gösteririm. Sevdiğim meslekten elde ettiğim gelirin bir kısmını maddi durumu olmayan başarılı ve zeki öğrenciler için ayırırım. 



İyi bir aile babası olmaya çalışırım. Eşime ve çocuklarıma karşı kibar ve sevecen olurum. İnsanları kırmayan, incitmeyen bir kimse olurum. Şefkatli ve merhametli olurum . İnsani duygulara sahip olmayan, insanlıktan nasibini almamış kimselere örnek olmaya çalışırım. Bunun için de dürüst ve güvenilir olurum. Kendimi severim, kendimle barışık olmak için sürekli kitap okumaya, araştırmaya devam ederim.

 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme