Yeni Yılda Ülkemizin Gelişmesi İçin Beklentileriniz Ve Yapmanız Gereken İşler Nelerdir? Bu Konu Hakkında Kompozisyon Yazınız.

 Yeni Yılda Ülkemizin Gelişmesi İçin Beklentileriniz Ve Yapmanız Gereken İşler   Nelerdir?  Bu Konu Hakkında Kompozisyon Yazınız.


Yıllar çok çabuk geçip gidiyor. Geçen yıl yaşadığımız anılar sanki bugünmüş gibi geliyor bize. Ömür de böylece hızla akıp gidiyor. Bu yıl da artık bize veda etmek üzere. Yaşadığımız güzel anılar, kötü günler geride kaldı. Yeni bir yıl bekliyor artık bizi.  2022’ye sayılı günler kala içinde bulunduğumuz yıla hoşça kal diyeceğiz. Yeni yıl demek; yeni umutlar, yeni hedefler, yeni hayaller demektir. Ülkemiz, topraklarının her bir köşesi cennet gibi olan ülkemiz bizim en değerli hazinemizdir. Atalarımız ülkemiz için canlarını feda etti. 


Nice kahraman yiğitler, nice fedakar koca yürekli kadın kahramanlarımız ülkemiz için canını feda etti. Onun için de ülkemize sahip çıkmalı ve ülkemizin her alanda gelişmesi için mücadele etmek hepimize düşer. Yeni yılda ülkemin daha iyi yerlere gelmesi için beklentilerimiz ve yapmamız gereken şunlardır. 


Yeni yılda ülkemin ekonomik açıdan daha iyi yerlere gelmesini umuyorum. Devlet büyüklerimizin ülkemiz için  daha çok çalışmasını ve Türk parasının değer kazanmasını istiyorum. Dolar karşısında günden güne eriyen paramızın eski ki değerine kavuşmasını çok isterim. Ülkemin eğitim alanında, ekonomik anlamda, kültürel anlamda daha iyi yerlere gelmesini istiyorum. Yerli üretime daha çok önem verilmesini istiyorum. Ülkemizde doğmuş, büyümüş bilim insanlarının başka ülkelere gitmek yerine kendi ülkelerinde kalıp bizlere destek olmasını istiyorum. Bu zor günlerde ülke olarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha da güçlenmesini istiyorum.







 Virüsün dünyadan  yok olup gitmesini umuyorum. Sevdiklerimizle birlikte güzel ve güneşli günlerin daim olmasını istiyorum. Siyasetçilerin birbirlerine karşı kaba bir dil kullanmamasını daha kibar olmasını istiyorum. Yerli üretimin ön planda olmasını ve ülkemizin her alanda gelişmek için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğine inanıyorum. Bizim yapmamız gereken işler ise şunlardır. Bizler ise öğrenciysek üzerimize düşen görevleri yapmalıyız ve çalışmayı, kitap okumayı ihmal etmemeliyiz. İşimiz ne ise o işte en iyisi olmaya çalışmalıyız ve vatana hizmet etmekten asla kaçınmamalıyız.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme