Dostlarınızla Nasıl Vakit Geçiriyorsunuz?

 Dostlarınızla Nasıl Vakit Geçiriyorsunuz?


Dost, iyi ve kötü günde yanımızda olan, başarılarımızda mutlu olan, kötü günlerimizde bizimle acımızı paylaşan güzel insan, merhametli insan demektir. Dostlarımızla vaktin nasıl geçtiğinin farkında bile olmayız. Çünkü onlarla olduğumuz zaman mutlu oluruz, sevdiğimiz yemekleri yapar, sevdiğimiz oyunları oynar, sevdiğimiz filmleri izleriz. Sıkıntılarımızı paylaşırız ve onların verdiği nasihatler bizim için çok değerli olur. Dostlarımızla güzel bir çay içeriz, kahvaltı yaparız.  Sevdiğimiz yemekleri onlar ile birlikte yapıp onlarla yediğimiz zaman o yemeklerin tadı daha da bir şahane olur.


 Onlarla olduğumuz zaman yeni yerler keşfederiz ve gitmediğimiz şehirlere gider o şehir hakkında bilgi sahibi oluruz. O şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini gezeriz. Kitap okuma günü düzenler ve bir araya geldiğimizde bir saat kitap okur ve daha sonra okuduğumuz kitap hakkında sohbet ederiz.  Farklı kitapları hakkında konuşuruz ve böylece bilgi alışverişi de gerçekleşmiş olur. Onun bildiği bizim bilmediğimiz şeyler öğreniriz. O da kendi bilmediği ama bizim bildiğimiz şeyleri bizden öğrenir. Böylece daha çok bilgili ve becerikli oluruz ve eğlenceli saatler geçirmiş oluruz. Birbirimize ufak hediyeler alırız . Yeri geldiği zaman da büyük hediyeler alırız. Maddi olarak zor durumda düştüğümüzde onların desteğini hemen hissederiz. Yeni bir şeyi birlikte deneriz. Örneğin; Ebru sanat gibi. Birlikte hayvanat bahçesine gideriz, sinemaya gideriz.


 Birlikte ağaç dikeriz ve o ağaç bizim dostluğumuzun simgesi olarak kalacak diye aramızda sözleşiriz ve daha sonra kahkahalar atarak birbirimize sarılırız. Birlikte müzik dinleriz, güzel anılar biriktiririz ve birlikte fotoğraf çektiririz.  Birlikte alışveriş yaparak. Sevdiğimiz yiyeceklerden satın alarak güzel bir şekilde yeriz.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme