Mutluluk Size Ne Hissettirir? Açıklayınız

 Mutluluk Size Ne Hissettirir? Açıklayınız.


Mutluluk, genellikle, olumsuz duygulardan çok olumlu duygular yaşamakla ilgilidir. Kendini genelde mutlu hisseden insanlar da, zaman zaman üzülme, kaygılanma, kızma, sıkılma ve kendini yalnız hissetme gibi duygular yaşayabilirler. Kimin neye mutlu olacağını, kimin neyden mutsuz olacağını fazla bilemeyiz ama genel olarak baktığımızda insanlar maddi açıdan rahatsa, aileleri ile ilişkileri sağlamsa mutlu olmaktadırlar. 


Mutluluk bana güven duygusunu verir. Sevdiğim insanlar ile yaşıyorsam, onlar ile güzel vakit geçirip güzel şeyler yapıyorsam mutlu olurum. Mutluluk kalbimin huzur bulmasını sağlar. Rahat olurum ve endişeye kapılmam. Mutlu olunca stres seviyem düşer. Daha olumlu düşünürüm, kendimi daha iyi ifade ederim, kızgın olduğum kişilere mutlu olduğum zamanlarda kızgınlığım azalır ve içimdeki merhamet duygusu artar. Mutlu olunca mutsuz olan insanları mutlu etmeye çalışırım ve onlara küçük hediyeler alıp onların tebessüm etmesini sağlarım.


 Sadece kendimi değil  yakın çevremden başka insanların da mutlu olmasını sağlamaya çalışırım. Bir işi birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yaptığım zaman mutlu olurum ve mutluluğum artınca da kendimi daha güçlü ve daha öz güvenli hissederim. Mutluluk bende sevgi, saygı ve hoşgörüyü artırır. Daha birçok güzel ve anlamlı duygulara sahip olurum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme