Arkadaşlarınızla Oynadığınız Sokak Oyunlarından Hiç Unutamadığınız Bir Tanesini Seçip Anlatınız

 

Arkadaşlarınızla Oynadığınız Sokak Oyunlarından Hiç Unutamadığınız Bir Tanesini Seçip Anlatınız


Arkadaşlarımla oyun oynamak ve yüz yüze gelmek benim için çok güzel oluyor. Çünkü sokak oyunlarında özgürlük var, heyecan var, gerçeklik ve öğrenme var. Arkadaşlarımla oynadığım sokak oyunlarından bir anım şu şekildeydi. Bir gün Harun, Hamza, Kemal, Eymen ve Berat ile saklambaç oynuyorduk. Oyun çok zevkli başlamıştı.

 Kemal ebe olmuştu ve birden elliye kadar saymaya başlamıştı. Herkes kendine gizli bir yer arıyordu. Benim de aklıma komşumuz Yeter Teyzemin kümesi geldi. Koşarak gizlice kümese girdim ve Kemal'in beni bulmasını beklemeye başladım. Herkes ortaya çıkmıştı ama beni bir türlü bulamıyorlardı. Çok mutlu olmuştum ama ta ki Horozun beni kovalamasına kadar… Bir anda kümeste arkamdan beni kovalamaya başlayan horoz çok korkuttu. Bana saldırıyor ve ben de korkudan bağırmaya başlamıştım ki Kemal: “Gördüm Mustafa seni söbe” diye bağırdı. 


Ben korkudan kaçmaya devam ederken arkadaşlarım da horozu benden uzaklaştırmaya çalışıyordu. O günüm hem heyecan dolu, hem korku dolu geçmişti ama çok zevkli ve mutlu bir gündü benim için. O günden sonra bir daha kümese girmedim ve bu bana güzel bir der oldu ama sokak oyunlarımıza zevkle devam ettik.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme