Gülü Seven Dikenine Katlanır Atasözü İle İlgili Kompozisyon

Gülü Seven Dikenine Katlanır Atasözü İle İlgili Kompozisyon

Bir şeye sahip olmak isteniyorsa o  sevdiği şey için emek gösterilmesi gerekir . Yani zorluklara katlanacaksın ki sevdiğine kavuşabilesin . Bu sevdiğiniz bir insan olabilir , bir meslek dalı olabilir , bir araba , bir ev ya da bir  arazi sahibi olmak gibi . Bunları elde etenin yolu çalışıp zorluklara katlanabilmekten geçer .

Her şeye kolay bir şekilde sahip olamazsınız . Bunun için belli kriterler vardır . Örneğin ;  zengin ve yardımsever bir insan olmak istiyorsanız sıfırdan başlayıp karşınıza çıkan bütün dikenli yollardan geçmek zorundasınız . Bu güçlükleri aştıktan sonra aklınızı da kullanırsanız varlıklı bir kimse olabilirsiniz . Yani zenginliği seviyorsanız bu uğurda yolunuza çıkacak olan problemleri de aşmak zorundasınız .


Bunun için sevdiğiniz ve elde etmek istediğiniz şeyler için emek gösterin , karşınıza çıkan güçlüklerle baş etmeyi bilin . Çünkü hiçbir şey hemen elde edilemez .  İstediğiniz  her ne ise onun için mücadele etmekten asla yorulmayın . Unutmayın bu mücadelenin sonu mutlaka olumlu bir dönüt sağlayacaktır size . Sevdiğiniz kişilerin de zor yanlarını kabul etmeniz dileği ile .

3 yorum:

  1. Güzel olmuş tamda böyle bişey arıyordum saol👍

    YanıtlaSil
  2. Ben bunu aramıyorum başka örnek var mı

    YanıtlaSil

Deneme