Mehmetçik İle İlgili Kompozisyon Yazınız .


Mehmetçik İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Vatanımızın dirliği ve birliği için  , sınır boylarında nöbet tutan değerli Mehmetçiklerimiz  bu milletin gururudur .  Ülkemiz zor günlerden geçmiş ve hala da geçmeye devam etmektedir . Ülkemizi iç ve dış terör örgütlerine karşı koruyan  Mehmetçiklerimizin kimisi bu kutsal yolda şehit olmakta , kimisi ise gazi olmaktadır . Ne yapsak onların hakkını asla ödeyemeyiz . Çünkü onlar gece gündüz demeden , soğuk sıcak demeden dağ başlarında çatışmalara girmekte ve milleti için canlarını feda etmektedirler .

 Genç yaşta nice yiğitlerimiz , nice Mehmetçiklerimiz şehitlik mertebesine erişmiştir . Namus için , şeref için , vatan için bu yolda canını veren Mehmetçiklerimize minnet borçluyuz . Onların değerini bilmeliyiz ve onları her  zaman başımızın üstünde taşımalıyız  .  Türk milleti olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine her türlü maddi ve manevi desteği sağlamalıyız . Onları asla yalnız bırakmamalıyız . Bir savaş anında tıpkı eski Türk devletlerinde olduğu gibi ordu millet anlayışı içinde olmalıyız ve atalarımızın kanları ile kazandığı bu toprakları düşman ellere bırakmamalıyız .  Şehit olan Mehmetçiklerimizin ailesini hiç bir zaman yalnız bırakmamalıyız , onların  ailelerine sahip çıkmalıyız ve elimizden geldiği kadar onlara her zaman maddi ve manevi olarak destek sağlamalıyız .

Bizim için hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet  , değerli ailelerine baş sağlığı dilerim . Gazi olarak kalan Mehmetçiklerimize ise Yüce Allah'tan hayırlı ömürler  dilerim . Yaşasın Türk Milleti, Yaşasın Mehmetçiklerimiz, kardeşlerimiz!

3 yorum:

Deneme