Online Türkçe Testleri Sitesi Açıldı

Online Türkçe Testleri Sitesi Açıldı

Değerli www.dersturkce.net takipçileri ,
Sitemizin açıldığı ilk günlerden itibaren göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederiz . Göstermiş olduğunuz bu ilgi ve destek bizlere yeni hizmetler yapma konusunda cesaret verdi ve yeni bir internet sitesi ile sizlere hizmet etmeye devam etmekteyiz .




Bildiğiniz gibi öğrenilen bilgileri kalıcı hale getirmenin en güzel yollarından biri de konu ile ilgili soru çözmektir . Biz de bu amacı gerçekleştirebilmek adına " Online Türkçe Testleri " sitemiz ile sizlere yardımcı olmaya çalışacağız . Sitemizde 5, 6, 7 ve 8. sınıflar ile ilgili Türkçe testleri bulunmaktadır . Her sınıf seviyesi ile ilgili olarak testler " Sözcükte anlam , cümlede anlam , paragrafta anlam , yazım kuralları , noktalama işaretleri ve dil bilgisi " olarak ayrılmıştır . Testleri çözdükten sonra " Gönder " butonuna tıklayarak doğru ve yanlışlarınızı görebilirsiniz . Bize hangi konularda testler görmek istediğinizi yorumlar aracılığıyla iletebilirsiniz .

" Online Türkçe Testleri" sitemizde iyi vakit geçirmenizi diliyoruz . İnşallah Türkçe dersi ile ilgili başarı düzeyinizin yükselmesinde az da olsa bir katkımız olur .


3 yorum:

Deneme