Anneye Mektup Konulu Yazı Yazı Yazınız.

 

Anneye Mektup Konulu Yazı Yazı Yazınız.


Benim dünyaya gelmemi sağlayan ve daha dünyaya gelmeden önce ve dünyaya geliş sıramda dahi acılar çeke,   sancılar çeken  ve evladı için her türlü zorluğa, yokluğa katlanan benim fedakar ve cefakar annem!


Sen ki bana Yüce Allah’ın gönderdiği bir meleksin. Sen ki bu yaşamda, bu acımasız dünya şartlarında beni koşulsuz seven ve hiç düşünmeden benim için canını feda edecek olan tek kanatlı meleksin.


Sevgili ve kıymetli anneciğim! Bu yıl korona virüs sürecinden dolayı bir arada olamıyoruz. Yanına gelip sana sokulup senin o mis gibi sıcak kokunu içime çekmek isterdim. Bu günü seninle geçirmek ve seninle güzel anılar bırakmak isterdim fakat ne yazık ki bu yıl virüs sadece beni değil  çoğu kişiyi ailesine kavuşturmuyor. Oraya gelirsen virüslü olabilirim diye korkuyorum ve sana virüs bulaştırmak istemiyorum. Duygusallığı bir kenara bırakıp bu yıl mesafeli kutluyorum anneciğim gününüzü.

 

Canım anam! Çok sayıda evladın var ve bir gün olsun da ben size baktım, sizin için şu kadar emek ettim, acı çektim diye yüzümüze asla söylemedin. Babamın maaşı bize yetmediğinde el işlemeleri yaptın, halılar dokudun, meyveler kurutup sattın ve bizi ele güne muhtaç etmedin. Babamla birlikte olup bizi bugünlere getirdiniz. İkinizin de hakkını asla ödeyemem kıymetli anacığım.


Biliyorum beni seni çok özlediğim gibi sen de beni özledin ve sen de bana sarılmak ve evlat hasreti gidermek istiyorsun. Allah’ın izni ile elbette bu günler de geçecek, bu virüs de sona erecek ve ben de sana kavuşacağım sen de bana...


Sana kavuşmayı hasretle bekliyorum . Seni çok seviyorum ve ömrümün sonuna kadar da sevmeye senin için elimden gelen her türlü hizmeti etmeye , bir dediğini iki etmemeye devam edeceğim.





Buradan tüm annelerin gününü kutlamak için şu güzel sözle mektubu bitirmek istiyorum.

Doğurmuş, doğurmamış, doğurduğunu  bağrına basmış, doğurduğunu bağrına bile basamamış, kendi anne anne olan, yüreği anne olan, vicdanı ve ruhu anne olan bütün kocaman yürekli kadınların ve şehit ve gazi analarının anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım. Nice güneşli ve güzel günlerde aydınlık yarınlara ulaşmak amacı ile sevgi ile kalın annem, annelerimiz, anneler...

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme