2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Türkçe Dersi Sene Başı Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı


2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Türkçe Dersi Sene Başı Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

Bu yazımızda sizler için Türkçe dersi sene başı zümre öğretmenler kurulu tutanağını paylaşıyoruz . Tutanak e müfredat sistemine uygun olarak hazırlanmıştır . Zümre öğretmenler kurulu toplantı tutanağını yazının en altında yer alan linke tıklayarak indirebilirsiniz .

Kararlar
- 2017-2018 eğitim öğretim yılının sonunda  yapılan  zümre  toplantısında  alınan  kararlar  gözden   geçirildi.   Sınıflar   düzeyinde   yıllık   planda   belirtilen   şekilde    konuların    işlendiği belirtildi .  Her  sınıf  düzeyinde   planlandığı   gibi   kitap   okuma   çalışmaları  yapıldı . Belirli gün ve haftalarda mümkün olduğu kadar fazla sayıda öğrencinin görev almasına çalışıldı .
Okuma saatlerinin düzenli şekilde yapıldığı dile getirildi , bu yıl da okuma saatlerine devam edilmesine karar verildi .
Yeni   dönemde   de   kitap   okuma   çalışmalarına   ağırlık   verilmesi   kararlaştırıldı.
Belirli Gün ve Haftalara ait çeşitli etkinlikler yapılması planlandı.
Bu yıl da kütüphaneden etkin ve verimli şekilde yararlanılması için gerekli planlamanın yapılmasına karar verildi .
Geçen yıl yapılan "Şairler Sokağı" projesinin bu yıl daha güncel kullanılmasına karar verildi .


- Öğretim programında yer alan Atatürkçülük temaları Belirli Gün ve Haftalar doğrultusunda yıllık plana işlenip zamanı geldiğinde önemle konu üzerinde durulmaktadır.  Ayrıca  Milli  Bayramlar  ve  Anma  haftalarında  ilgili   konular   işlenip öğrencilerle çeşitli etkinlikler yapılacaktır .

Kazanımların öğretim programlarının ön gördüğü şekilde çevresel faktörlerde dikkate alınarak yıllık planlara işlenmesine ve derslerinde bu yıllık planlar doğrultusunda işlenmesine karar verildi .





0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme