İnsanın Değişik Kıyafetler Giymesi Onu Etkiler Konulu Münazara Yazınız.


İnsanın Değişik Kıyafetler Giymesi Onu Etkiler Konulu Münazara Yazınız.

İnsan  evde farklı giyinir , iş yerine giderken farklı giyinir , yürüyüşe çıkarken farklı giyinir vb. İnsanın değişik kıyafetler giymesi elbette onu etkiler . Çünkü giydiğimiz kıyafet bizim gideceğimiz ortama göre değişir .  Evde daha rahat kıyafetler giydiğimiz için daha  özgür hareket ederiz,  daha bir  rahat oluruz .

Ya da  eski bir kıyafet giydiğimiz zaman daha farklı bir psikoloji içinde oluruz ve giydiğimiz eski bir kıyafet ile kimsenin karşısına çıkmak istemeyiz . Yeni bir kıyafet giydiğimiz zaman ise kendimizi daha güzel hissederiz ve daha mutlu oluruz . İnsanlar kıyafetimizi görsün ve bize iltifat etsin isteriz .  İş yerinde ise daha resmi kıyafetler giyeriz . Giydiğimiz kıyafet  resmi olduğu için de bu ruh halimizi de etkiler ve daha bir ciddi oluruz . Bunun için de farlı kıyafetler giymek kesinlikle kişiyi etkiler . Sürekli aynı kıyafeti giymek istemeyiz . Farklılıklar insana iyi gelir ve onu  olumlu yönde etkileyebilir .

Yerine göre, ortamına göre giydiğimiz kıyafetler bizi etkiler . Düğünde giydiğimiz şık bir kıyafet bizi olumlu etkiler ve herkes bizi bakınca ve bizi beğenince biz de çok mutlu oluruz.


0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme