Çok Sevdiğiniz Bir Filmi Veya Diziyi Anlatınız.

 

Çok Sevdiğiniz Bir Filmi Veya Diziyi (Arka Sokaklar)Anlatınız. 


Yıllardan beri takip ettiğim ve çok sevdiğim bir dizi vardır. Bu dizinin adı da Arka Sokaklar adlı dizidir. Dizide,  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan  polislerin aile yaşantılarını y ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Bazen gülümseten, bazen de  iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının deneyimi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren kişi  İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Soylu  olur. 


Rıza Baba herkese babalık etmeye çalışır ve kötü insanların peşinde olur. Adaletsizliğe karşı olan Rıza Komser ve ekibi zalimleri, canileri yakalar ve onlara gereken dersleri verir. Diziyi izlerken kimi zaman duygulandığımız anlar kimi zamanda sevinçten havaya uçtuğumuz anlar olur. Dizede en çok sevdiğim karakterlerden biri de Mesut Komserdir. Mesut Komser içinden geldiği gibi konuşan ve yapmacık olmayan biridir. Hak eden kişilere hak ettiği cezayı vermesi benim çok hoşuma gidiyor. Hüsnü Çoban ve ailesi de ayrı bir macera tabi. Onların aile yaşantıları kimi zaman güldürüyor kimi zaman da ağlatıyor. Dize doğru ve dürüst insan olmak gerektiği, kötü işlere bulaşırsan başına ne gibi belalar geleceği, kötü alışkanlıklara sahip olmamak gerektiğine vurgu yapılıyor ve insanlara güzel ve anlamlı mesajlar veriliyor. 


Rıza, Hüsnü, Mesut, Engin, Aylin, Hakan adında komserler var ve bunlar ülkede asayişi sağlamak için var güçleri ile mücadeleye devam ediyor ve toplumda güven ve huzuru sağlamaya çalışıyorlar. Dizi izlenmesi gereken güzel bir dizidir. Haksızlıklar karşısında susmamak gerekir, suç işleyen herkes hak ettiği cezayı almalı ve masumlar her zaman koruma altına alınmalıdır. Her hafta izliyorum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme