Mezun Olunca Nasıl Bir İşte Çalışmak İsterdiniz, Gerekçeleriyle Anlatınız.


 Mezun Olunca Nasıl Bir İşte Çalışmak İsterdiniz, Gerekçeleriyle Anlatınız.


İnsanların ilgi ve isteklerine göre sevdiği meslekler vardır. Ben ileride iyi bir beyin cerrahı olmak istiyorum Beyin cerrahı olmak istiyorum çünkü insan yaşamını kurtarmak ve insanları Allah’ın da izni ile hayata döndürmek bana çok kutsal bir görev gibi geliyor. Ayrıca bilim yolunda, tıp alanında kendimi geliştirmek ve dünyada sayılı beyin cerrahlardan biri olmayı istiyorum. Dikkatli biriyim ve ekiple çalışmayı severim. Sorumluluk almayı seven, uzun süre çalışmaktan sıkılmayan, insanlarla iyi iletişim kuran biriyim.


Yabancı dile yatkınlığım var, matematik ve fen bilimlerini de çok sevdiğim için sayısal bölümden sınava girip iyi bir doktor olmak istiyorum. Beynin içini merak ediyorum, beyni kontrol eden merkezlerin benin neresinde olduğunu görmek istiyorum. Ülkemin insanlarına elimden geldiği kadar hizmet etmek istiyorum ve vatanıma, milletime bağlı bir doktor olmak istiyorum. Beyin cerrahının görevinin şudur: , tümörleri çıkarmak, kronik ağrıyı gidermek, yaraları, damar bozukluklarını, parkinson ve epilepsi gibi hastalıkları tedavi etmek için beyin, omurilik ve periferik sinirler üzerinde ameliyat yapar.


 Üniversite hoca olarak kendimi geliştirmek ve profesör doktor olmak istiyorum. Böylece  kendimi geliştirerek geleceğin doktorlarına da eğitim vermek ve onları da iyi eğitmek istiyorum. İnşallah çok çalışarak iyi bir beyin cerrahı olurum ve insanlara, hayata umut olurum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme