Ricardo Quaresma Konulu Konuşma

 

Ricardo Quaresma Konulu Konuşma

 

Futbola çok düşkün olduğum çin dünyada tanınmış futbolcuları da takip etmekten geri kalmıyorum. Ronaldo, Messi, Arda Güler vb tamam ama benim sevdiğim oyunculardan biri Ricardo Quaresma’dır.  Tam adı Ricardo Andrade Quaresma Bernardo olan Ricardo Quaresme 26 Eylül 1983 yılında Portekiz'in Lizbon kentinde dünyaya geldi. Çünkü bu büyük futbolcu bana daha yakın geliyor ve onu daha çok seviyorum ve ilgi ile takip ediyorum.


 Ricardo Quaresma kanat   pozisyonunda görev yapmış Portekizli eski futbolcudur. Dünya futbolunun sayılı yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Quaresma, rabona ve trivela hareketleriyle tanınmaktadır.15 yıl boyunca Portekiz milli takım forması giymiştir.  Quaresma, 80 maçta forma giydi ve 10 kez gol atma başarısı gösterdi.  2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı kazanan takımın parçası olmuştur.


 Kanat mevkiinde oynayan başarılı futbolcu günümüzde Liga NOS takımlarından birisi olan Vitoria Guimaraes'da forma giymektedir. Bir dönem Beşiktaş futbol kulübünde de forma giymiştir. Futbolu oynayış tarzı, başarıları benim dikkatimi çekmiştir. Onu çok seviyorum ve o benim idolümdür. Anlatacaklarım bunlardır. Dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme